Services

Duplicate

1. STRATEGIE

De wereld verandert continu. Ook de manier hoe de consument beweegt. Een goede strategie is noodzakelijk. Daarmee vinden wij de weg naar fans, volgers, kopers, bezoekers en deelnemers etc. De juiste stappen naar slim succes. Altijd doeltreffend en realistisch.

Money

2. CREATIE

Wij verrassen, verwonderen, verbazen, verleiden en veroveren. Met uw verhaal precies gericht op uw doelgroep. En dat zorgt voor impact, mooie (meetbare) resultaten en heel veel fans voor uw merk en/of product.

DVD

3. PRODUCT PLACEMENT & ACTIVATIE

Consumenten krijgen meer dan 3.000 branded uitingen per dag op zich afgevuurd. Om als merk opgemerkt te worden moet je daarom verder gaan dan alleen zichtbaar zijn. Mensen moeten je product kunnen voelen, ruiken en proeven. Je doelgroep moet het merk beleven.

 Media-library#2

4. MEDIA STRATEGIE & INKOOP

Telling the story. Creating the content. Building platforms. Van de juiste ondersteuning tot de daadwerkelijke inzet van techniek, middelen en mensen.

Wij halen alles en iedereen uit de kast om jouw doelgroep te bereiken via: radio & televisie, print, outdoor, online, social media en goodiebags.

All you need is…. The right platform by MVR Brand Partnerships

Chart-line#1

5. HIGH PERFORMANCE DATA

Met slimme data maken wij het verschil. Via doeltreffende analyses die wij vertalen naar digitale marketing. Onze digitale strategen, developers, online marketeers en social media managers sleutelen voortdurend aan het ultieme resultaat.

Tablet

6. TECHNOLOGIE

Techniek staat voor niets. Maar techniek kan niet zonder gespecialiseerde kennis, de juiste ervaring en mensen die deze techniek begrijpen. Zo optimaliseren, versterken en digitaliseren wij onze campagnes.

Settings

7. STRATEGIE CONSULTANCY

Het juiste advies is goud waard. Zeker wanneer het gaat om het versterken van merken, het optimaliseren en uitrollen van uw campagnes of het heel precies bereiken van uw doelgroep. En dat raakt.

 

 

 

Instagram icon

8. LIVE EVENTS

Creating Memoriable Experience!! MVR Brand Partnerships creëert in live communicatie en events de ideale gelegenheid om boodschappen op impactvolle wijze ervaarbaar te maken. Contactmomenten zijn uitgebreider, mindsets opener en er ontstaat ruimte om nog spectaculairder uit te pakken. Mensen willen immers verrast worden door dat ene WOW-effect, ongeacht of zij de rol van consument, medewerker of zakelijke relatie bekleden.

Group

9. PARTNERSHIPS MANAGEMENT

Samen maken is samen werken. Met partners die ons precies begrijpen. Zo spreken we namelijk altijd dezelfde taal. In strategie, concept en uitwerking met de juiste impact als eindresultaat.

Arrow-up